Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

Över 100 mil på ett och ett halvt dygn

Publicerad 2011-02-26 21:45:45 i Allmänt,

Att jag reser rätt mycket är väl ingen nyhet, och inte att jag tycker att det är ganska trevligt att köra bil heller, men att köra drygt ett hundra mil på ett och ett halvt dygn, ja det kan tyckas lite väl mastigt kanske?

Hämdade världens härligaste hyrbil i Örebro i torsdagskväll, en Chevrolet Captiva diesel... Underbaar bil att köra, så inte mig emot.. Åkte sedan upp till Sthlm igår morse, på möte hela dagen, sov över natt.. Sedam kl 8 idag på morgonen mötte jag upp Sabina vid kansliet, bilade ner till Göteborg en sträcka på nästan 50 mil, hade årsmöte med Knuten och sen bilade upp till Örebro igen.. Men det har gått bra att köra men nu är jag trött, sängen kallar verkligen på mig..

Årsmöte var det jag var på ja, nu är jag tillbaka som ordförande i Knuten igen, inte oväntat precis, vill ju så gärna att föreningen skall överleva, så kände nästan att det var nödvändigt att axla rollen i ett år.. Hoppas på att fler vill ta på sig ansvaret att sitta i styrelse framöver..

Ullared nu kommer vi

Publicerad 2011-02-17 10:57:27 i Allmänt,

Skall åka till Ullared här nu strax, skall bli så skoj, shoppa upp de pengarna jag jobbat ihop ha ha=)

Mamma och pappa tar fortfarande ut sportlovsledigt vecka 7, för Heléne 25 år och Daniel 22, men kan ju vara skoj att göra något med familjen.. Så skall åka ner idag, så blir att shoppa typ tre timmar i eftermiddag, och sedan imorgon blir det någon timma på förmiddagen innan vi åker hemåt igen..

Blivit med jobb

Publicerad 2011-02-14 20:52:54 i Allmänt,

Ni har jag verkligen haft turen på min sida gällande jobb i alla fall.. Skall provjobba som personlig assistent på onsdag tre timmar, om det går bra så har jag behovsanställning där, som skulle kunna övergår i fast tjänst i sommar med lite tur. Sedan för ett tag sedan maialde jag till ett elevkollektiv för ungdomar som pluggar på riksgymnasiet för döva och hörselskadade här i Örebro.

De skulle kalla mig på intervju för att sedan kunna jobba som vikarie... Någon intervju hann det dock aldrig bli, men klockan 14 idag får jag ett sms där de frågar om jag kan jobba natt. Ok, utan intro eller någonting sitter jag nu här på jobbet=) Men än så länge är läget under kontroll, det är lugnt och skönt, så natten skall nog gå bra.. Vara vaken några timmar till, sen sova.. Men jätteglad att de rinde och hoppas på fler pass framöver...

Träning

Publicerad 2011-02-14 11:46:06 i Allmänt,

Sådär, nu var dagens träning avklarad, blev den km på crosstrainern och sedan styrketräning,skönt. Försöka få till minst tre pass i veckan,även om jag har mycket att göra med plugg och så. Varva lite styrka med spinning. Idag ska jag gåvpå kvällskurs föreläsningen för sista gången troligtvis, sen ger jag upp med den, känner att det blev för intensivt, vill satsa på vanliga kurserna och jobbet istället. Skall jobba mitt första gå brevidpass nu på onsdag,spännande att se hur det blir. För övrigt längtar jag till på torsdag,då blir det Ullared med familjen sedan på lördag åker jag till Leksand på inflyttningsfest. Skall bli väldigt trevligt

Nu kan det nog funka:)

Publicerad 2011-02-13 15:17:33 i Allmänt,

Nu skall vi se om vi lyckas blogga från min nya fina mobil iphone 4. Bara haft den igång sen i fredags men känner mig redan kär i den. Det enda jag unte gillar är itune annars känns den underbar, stor och tydlig skärm, fungerar bra att öppna internetsidorna osv. Detta kommer bli bra:) men tänk vad mycket mer än en mobil det är nu idag, ringer på telefonen är typ det sista jag gör, men uppkopplad på internet med den, ja det är jag:)

40-50 sidor för 7,5p

Publicerad 2011-02-10 12:11:21 i Allmänt,

Läser ju i vår 150 % vilket jag redan från början var medveten om skulle bli tufft, men inte så här tufft. Fick ut vår hemtenta i måndags, kursen är på 7,5 poäng och vi skall skriva 40-50 sidor, vansinne. I stort sett all litteratur är dessutom på engelska. Pratade med examinatorn samt kursansvarig, men där fick jag inget stöd att hämta, utan de förklarade bara att det är D-nivå nu och här är kraven höga, tack för det. Brukar skriva ca 5-8 sidor på hemtenta, men 40-50 suck. Funderar allvarligt på om jag skall hoppa kvällskursenn nu och endast fokusera på min vanliga utbildning, känns nog lite väl mastigt annars är jag rädd för. Men klagade hos kåren igår, så skall avvakta och se vad de säger när de pratat med läraren.. Vill egentligen inte ge upp, är inte mig likt, men hur hårt klarar jag att pressa mig själv, och hur länge? Vill ju inte ha men för livet sedan..

Säg nej på en gång istället....

Publicerad 2011-02-05 18:07:15 i Allmänt,

Blir så less på folk som tar på sig att genomföra en uppgift, man litar blint på att de skall göra det, sen en dag innan när man kontaktar dem och fårgar hur det går, då får jag vill svar, ne, jag kan inte fixa det, jag hinner inte osv, det finns tusen ursäkter. Kan inte folk ha vett att meddela det på en gång. Jag förstår att man kan ta sig vatten över huvudet, ta på sig en alltför svår uppgift, eller allt för mång auppgifter samtidigt, men snälla meddela det då i god tid, så jag har möjlighet att hitta någon annan.

Folk som gör så här gör mig så väldigt stressad.. Skam den som ger sig, skall ro detta i hamn denna gången också..

Iphone 4

Publicerad 2011-02-03 19:42:02 i Allmänt,

Har idag varit och bestältl en ny mobiltelefon komemr att bli en iphone 4 för min del. Mycket för att de har en stor och bra skärn, och är en bra surfmobill. Jag reser ju en hel del så vill verkligenkunna surfa på nätet då och hänga me i allt som händer och sker.. Så får mobilen om ett par veckor, hoppas att jag blir nöjd=)

Söka jobb

Publicerad 2011-02-03 19:39:48 i Allmänt,

Är i full gång nu och letar lediga jobb land och rike runt.. Vill ju egentlgien ha ett riktigt socinomjobb förstås, har ju trots allt läst tre och ett halvt år utbildning, men söker även annat, personlig assistetn exempelvis, för att slippa gå arbetslös. Var på en anställningsintervju som personlig assistent igår, så nu skall jag få få träffa en brukare fram igenom som sedan får avgöra vem hon vill anställa. Spännande att se hur det går.. Kan tänka mig att jobba lite extra nu under våren, samt jobba där i sommar... Hoppas, hoppas..

I vilket fall som helst är det väldigt nyttigt att gå på anställningsintervju, man lär verkligen känna sig själv genom frågorna.. Många saker man aldrig relekterat över innan=)

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela