Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

God jul

Publicerad 2013-12-21 18:07:28 i Allmänt,

Vill passa på att önska er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år.

Helgen kommer jag att tillbringa i Hjo med familjen. Granen är nu precis färdigklädd, det är julstämmning det!

Operationstid

Publicerad 2013-12-21 18:02:57 i Allmänt,

Den 27 februari kommer det att bli operation. De har bestämt sig gör att operera båda ögonen samtidigt. Skönt med bara en narkos. Jobbigt med två opererade ögon, hur mycket kommer jag att se precis efter liksom?! Blir nog att mamma får ta ledigt och komma upp. Vård av barn för Heléne som blir 28 nästa år:-)

Gå i ide

Publicerad 2013-12-14 13:03:44 i Allmänt,

Är så sjukt trött, skulle vilja gå i ide en vecka och bara sova. Skulle vara härligt. Men snart är det jul och då kan man sova lite extra. Tänker dock lägga mig och vila middag nu.

God natt

Operation

Publicerad 2013-12-12 19:47:55 i Allmänt,

Kommer att bli operation troligen i januari, närmare bestämt en skelningsoperation. Höger öga skall korrigeras denna gång. Lite läskigt är det faktiskt, är ändå ögat de skall gräva i,men hoppas att det skall gå vägen. Så nya glasögon i vår kanske?:-)

Längtar efter julen

Publicerad 2013-12-12 19:45:50 i Allmänt,

Börjar verkligen längta efter julen. Tycker det är så mysigt med de röda gardinerna, ljusen, tomtarna, granen, paket, ledighet allt detta. Traditionerna kring julen är viktiga, inte får det ändras på för mycket saker inte. En vecka och en dag kvar att jobba, sedan bär det av till Hjo och familjen

Sven

Publicerad 2013-12-07 09:09:37 i Allmänt,

Stormen Sven har slått till mot landet med full kraft. Skulle igår bila till Hjo. Jag är inte speciellt förtjust i vinterväglag, har sett och upplevt lite för mycket av hur det kan gå när vägarna är hala. Men tänkte ändå igår att jag tar bilen ner.

Åkte iväg ut på E20, det var till en början rätt ok även om det var halt. Men ute på Närkeslätten blev det sämre, is i botten packad snö på det och sedan drivbildningar och snö som yr. Lägg då till när lastbilar kommer och kör om och man inte ser något alls.

Stannade vid Brändåsen och ringde hem och meddelade hur dåligt väglaget var. Körde vidare på väg 50 mot Askersund. Nu var det än sämre väglag, gick i ca 50 km framåt och det kändes som att köra bil i en puckelpist.

Lite söder om Åsbro var det stopp. Olycka med lastbil. Stod still i 20 min, gick ut och pratade med bilen framför som hade varit ut och pratat med polisen. Stopp i timmar i väntan på bärgning. Bara att vända om mot Örebro. Blir att ta tåget idag istället. Kändes inte som något bra bilväder. Såg på nätet igår kväll att tre olyckor inträffat där jag vände igår. Var nog rätt beslut att vända om. Väntar nu på tåget i Hallsberg mot Skövde

Ordning i lyan

Publicerad 2013-12-07 09:01:00 i Allmänt,

Nugat jag bott i nya lägenheten i två veckor. Känns jättebra, trivs verkligen där och det känns som en plats där jag kan bo i många år. Flytten gick bra även om vi var dåligt med folk, blev mycket bärande och släpande. Men så tacksam att både mamma och pappa vet uppe och hjälpte till, först med flytten, sedan förra helgen igen och fixade lampor, gardiner och sådant. Tänkte bjuda på lite bilder

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela