Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

Lika gamla, ett tag i alla fall..

Publicerad 2012-03-18 20:42:16 i Allmänt,

Igår var jag på födelsedagsfest hos M.H som hunnit bli 25 år. Så nu är vi lika gamla, ett halvår i alla fall=) Var en lugn och trevlig fest, måste säga att jag tycker att det var väldigt trevligt att vara på en fest där inte alkohol var inblandat i bilden, utan att folk kunde visa sitt rätta jag utan denna dryck. Träffade gamla kompisar uppe från Västanvikstiden, kul att se dem igen, blir ju tyvärr inte så ofta. Men desto mer trevligt är det när mn väl träffas, sitta och prata om allt och inget, det lustiga är att med vissa av dem så känns det som om det var igår, även om det i själva verket var kanske ett år sedan man sågs.

Var också med en del folk från UH, så kände väl allt som allt ungefär hälften av de som var med.

En trevlig fest och det roligaste av allt är att vi är lika gamla i ett halvår=)

Utbildning andra omgång

Publicerad 2012-03-15 19:26:05 i Allmänt,

På väg hem från Stockholm efter utbildning för nyanställd personal inom arbetsförmedlingen. Var uppe för tre veckor sedan och nu var det alltså dags igen. Känns bra att utbildningen är överstökad, känner att jag vill börja jobba praktiskt, att jag vill prestera saker, komma vidare. Har fått flera egna kunder vilket känns jätteskoj, så det känns jättebra med den biten måste jag säga. Har också passat på att ta tillfället i akt och träffat kompisar, aldrig fel det heller:)

Skånebesök

Publicerad 2012-03-12 18:42:57 i Allmänt,

Har varit söderut. Dels på synundersökningen men också besökt vänner, tagit två flugor i en smäll så art säga. Åkte söderut i torsdags, sov en natt på patienthotellet i Lund, på fredagmorgonen kom S.S som följde med på undersökningen och sedan åt vi indisk mat, nostalgi:-) åkte sedan hem till hennes lilla stuga och sov över där till i lördags. In till Lund, träffade L.L åt lunch hos honom och satt och pratade, trevligt. Sedan hämtade MAH mig och vi åkte hem till henne i Eslöv, aldrig besökt Sveriges tråkigaste stad innan, men måste försvara staden lite och säga att den inte alla var speciellt trist:-)

På kvällen blev det Malmö och inflyttningsfest för H.P. Var flera UHare där och folk som jag pluggat med på västanvik så blev roliga återseende. Som sedan hos MAH på natten eller ja, sov och sov, satt uppe och pratade till klockan var över halv tre och sedan ner till Malmö igår morse igen och bilade med M.H och J.F till Örebro igen.

Var verkligen en kanonhelg nere i Skåne, så underbara vänner

Lättnad

Publicerad 2012-03-12 18:30:47 i Allmänt,

Kan andas ut... Har gått och våndats för en synundersökning, nu är den gjord. Synen är ju som döv min starka sida och när den har blivit sämre på sista tiden har jag blivit lite rädd, tänk om det är något farligt. Har nu utrett det hela mera grundligt. Förvisso är jag bländningskänslig, men detta är troligtvis naturligt (väntar på provsvar). Men det går ju att kompensera med solglasögon. Så känns bra. Undersökningarna var lite jobbiga, droppar, sitta i ett mörkt rum 45 min och så, men nu känns det värt det

Säker på foten

Publicerad 2012-03-03 21:42:31 i Allmänt,

Igår tog jag årets första tur på racern, gick sådär som ni kan se av bilden på mitt lår. Cyklade en sväng, blev nästan 2,5 mil så lite lagom som första tur. Cyklandet som så kändes bra, hyfsad fart på benen. Men precis i sista lilla uppförsbacken kände jag, nej jag orkar inte mer, så stannade för att vila, klickade i högerfoten för att komma igång och fipplade sedan med vänster, men lyckades inte få i den i klickpedalen. Vinglar till, sitter fast med högerfoten och välter. Gick bra, men har några blåmärken på låret samt lite skrapsår på knät. Bättre lycka nästa gång

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela