Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

The killer month

Publicerad 2014-02-15 16:01:14 i Allmänt,

Finns en utmaning som en bekant har via fb, se nedan. Jag skall hänga på,, målet är att successivt trappa upp träningen så man är i bättre form inför Vätternrundan, någon mera som vågar anta utmaningen?!
 
 
 
Börjar den 3 mars till 30 mars dvs 4 veckor

Du tränar 5 dagar i veckan (du bestämmer själv vilka dagar i veckan) i 4 veckor.
...
Med godkänd träning menas det:
Styrketräning minst 30 min (hantlar, kettlebells, body pump osv)
Konditionspass minst 30 min (joggning, intervall, spinning osv)
Yoga, Pilates minst 45 min
Powerwalk minst 45 min
Övriga sporter minst 45 min (basket, fotboll, skridskor, badminton osv)
Även sjukgymnastik gäller. All form av motion räknas!

Först och främst är det bra om ni sätter upp ett mål för er killer month. Vad är det ni ska uppnå? Var realistiska med era mål och var beredda att prioritera det under en månads tid. Inga bortförklaringar här inte!

Antar DU utmaningen? Anmäl dig och ditt mål här senast 28 feb! Framförallt har vi roligt "ihop"!

Hektisk tid

Publicerad 2014-02-15 15:57:07 i Allmänt,

Början på det nya året har varit bra, men hektisk. Har sett till att få ordning på allt med nya lägenheten, har opererat ögonen för skelning med sjukskrivning som följd. Mamma krockade med min bil så har varit utan nu i drygt tre veckorna och kommer vara utan i alla fall några dagar till. Så mycket har hänt. Kan konstatera att lägenheten i alla fall kommit i ordning nu (förutom att jag behöver ägna lite tid åt städning, men finns ju värre problem).
 
Ögonen har läkt ihop rätt så bra, de är fortfarande röda och gör ont ibland, men jag ser nu och har börjat att köra lite bil igen efter operationen, kör dock inte i mörker än, och kör inte ngra längre sträckor, men att ta tjänstebilen typ inom Örebro kommun eller hjälpa pappa att köra deras bil några mil har fungerat bra.
 
Och min kära bil, ja den är krockskadad, dock av den mildare grad, inte så att hela bilen är kvaddad, men repor, bucklor och trasiga speglar. Och tar uppenbarligen längre tid att fixa till än vad man tror. Mamma ringde dock igår och nu verkar det som att den börjar närma sig klar, äntligen.... Bekvämt att ha bil kan man konstatera=)

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela