Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

Bloggtorkan är över

Publicerad 2010-09-21 07:22:42 i Allmänt,

Nu skall jag börja blogga igen, det var riktigt länge sedan jag uppdatterade sist, och jag börjar faktiskt sakna att blogga. Den största anledningen till dåligt uppdatterande är ehlt enkelt att jag har haft sjukt mycket att göra under denna period.

Jag är tillbaka i plugget igen, sista ret nu, känns bra men samtidigt lite läskigt, känner mig inte färdig att komma ut i arbetslivet om si sådär åtta månader, men så säger väl alla, så har de flesta andra klarat det fram till nu, då skall det nog gå vägen för mig med. På tal om studier, jag läser nu socialt arbete ed inriktning barn och familj, en bra kurs tycker jag, känns relevant det man läser. Har lidit av lite separationsångest, då jag och A.H läser olika kurser nu under fem veckor, men den 4 okt är det återförening igen, detta måste vi fira ha ha=) Sedan blir det metodik kurs och därefter C-uppsats.

Den 1 september gick jag också in som tillförordnad ordförande i Unga Hörselskadade, vår tidigare ordförande fick jobb på vårt kansli och då jag är vice så fick jag ta över och håll i trådarna fram till årsmötet i april nästa år. Det känns kul, men en hel del att göra, behöver inte lida av arbetsbrist precis=)

I övrigt rullar allt på, var kvar hemma i Örebro i helgen som var, pluggade och grejade, kände skönt..Nu til helgen skall jag till Kumla och UHs yrkeskonferens, skall bli treligt det också..

Ne, nu skall jag se till att uppdatera bloggen lite oftare hedanefter..

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela