Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

AF Örebro

Publicerad 2013-06-22 16:32:29 i Allmänt,

Den 3 juni började jag på Arbetsförmedlingen i Örebro, känns både bra och lite sorgligt. Har trivts väldigt bra uppe i Lindesberg, men samtidigt, det är skönt att slippa pendlandet, det spar väldigt mycket tid och även pengar. 
 
Jag kommer att jobba med samma uppdrag som innan, känns lite konstigt nu att vara nyanställd, men samtidigt inte. Svårt att veta gränserna, att på ett sätt behöva fråga om hjälp, men samtidigt ha full utbildning, Blir lite konflikt där både för mig själv och min nya kollegor. De första tre veckorna har dock varit väldigt, väldigt lugna, på tok för lugna. Har inte haft något att sysselsätta mig med i princip. Känns konstigt för i Linde var det fullt ös, för mycket att göra, och nu ingenting alls, men det kommer.
 
Känns i alla fall bra att ha nära till jobbet, 20 minuters cykelväg är lyx

Vätternrundan 2013

Publicerad 2013-06-22 16:28:47 i Allmänt,

Vätternrundan 2013 är till ända, det gick förra helgen. Körde i fjol på 14.48 då hade jag ett knä som krånglade, i år var jag förkyld, men bestämde mg för att starta ändå.
 
Startskottet gick 19.32 i ett ganska varmt och soligt men nog så blåsigt Motala. Jag startade med alla veteraner, så väldigt många äldre i den gruppen om jag säger så, man måste ju vara några år om man skall ha hunnit köra 40 rundor.
 
Ner till Jönköping var det motigt, blåste jättemcyekt och vi förlorade en timma dit ner jämfört med i fjol, men sedan gick det lätare. körde i mål på 14.07 i år, får vara nöjd med det. Och kroppen kändes bra. Nu har jag kört min andra runda och pappa sin 40. Rätt imponerande med 40 rundor faktskt, eller vansinne, ja det beror på hur man ser på det=)
 
Efter loppet firades det med plankstek.
 
Den återstående frågan, blir det fler lopp? Svar ja, det tror jag absolut. 

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela