Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

Nyttig månad

Publicerad 2012-08-18 11:04:36 i Allmänt,

Jag har bestämt mig, skall köra en nyttig månad, med nyttigare mat och mer träning. Målet är att komma in i ett hälsosammare levande nu efter sommarens alla glassar och fikor. Har också som mål att ta mig ner några kilo, skulle inte sitta helt fel det heller. Så nu skall brödintaget minskas, lika så sötsaker, skall dra ner på pasta, ris, potatis och sådant även om jag inte tänker sluta äta det helt..

Målet är också att träna minst fem gånger i vecka.. Kommer bli vissa veckor då detta blir svårt att få till, men skall allt försöka..

Får se hur detta går och vad jag kan åsatakomma=)

Ullared med familjen

Publicerad 2012-08-16 20:53:29 i Allmänt,

Har idag varit i Ullared med familjen, eller ja, bara mamma och pappa. Daniel bestämde sig för att inte åka med. Klev upp 04,45 åkte iväg nedåt vid halv sex tiden, stannande och fikade på vår vanliga rastplats och kom fram till Ullared prcis när dörrarna slogs upp kl. 8. Var inte så farligt mycket bilar eller folk, så skönt att kunna strosa runt i lugn och ro och kolla.

Blev en del köp också, bland annat så skall jag fräscha upp sovrummet lite grann med nya gardiner och fönsterlampa, vill ha lite mera färg där. Blev också lite lakan och sådant småplock. blivårdsprodukter- måste ju vårda pärlan, lite kläder- mest linnen men även ett par byxor och en tröja, hygienartiklar- schampo, duschcrém och så vidare, sådant går ju alltid åt. Ätbart- konserver speciellt, billigt och bra och håller lång tid.. Städsaker- inte så kul, men nödvändigt. Ja, blev en hel del, notan landade på 2900 kr idag, mycket pengar, men är ändå nöjd med köpen. Låt säga att typ 500 kr av detta skall läggas på månadens matkonto egentligen då det är matsaker, ja då känns det mer ok..

Var en kanondag i Ullared, nu är pengarna slut och vi lika så=)

På bättringsvägen

Publicerad 2012-08-13 17:52:22 i Allmänt,

Har varit en intensiv period minst sagt. Har haft grymt mycket i jobbet och även en del privat. Har varit stressad och inte riktigt mitt rätta jag. Ber om ursäkt till alla som jag inte haft tid/ork att träffa, kontakter som jag borde tagit men som inte blivit gjort osv. Nu är jag på bättringsvägen eller vad man säger, men har lovat mig själv ta det lite lugnt, att bara vara. Får se hur länge jag lyckas med det:-)

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela