Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

Örebro över dagen

Publicerad 2011-09-12 08:07:57 i Allmänt,

Idag bär det av till Örebro och skriva D-uppsatsen med A.H, ser fram mot höstens skrivande, det komemr bli intensvit, det kommer blir mycket resande och så vidare, men jag ser fram mot det och jag är taggad att köra igång. Sedan ko mjag att tänka på att jag besöker mina tre hem på samma dag, inte illa=) Är i Hjo nu, kommer mellanlanda i Örebro och sedan blir det Enköping ikväll..

Framtidsfunderingar

Publicerad 2011-09-12 08:05:39 i Allmänt,

Går just nu och funderar över framtiden, över beslut, vad vill jag egentlgien, skall jag följa hjälrnan eller hjärtat? Dessa är inte överens just nu. Vad är viktigast i mitt liv? Hur prioriterar jag? Vad gör jag om x och x och x inräffar?

Tusen funderignar som jag inte har fullständiga svar på, det börjar dock klarna.. Kommer avslöja mina tankar allt eftersom sen, vill fundera själv fösrt, utan påverkan från omgivningen..

Nöjd

Publicerad 2011-09-06 20:53:57 i Allmänt,

Tänkte vra så osvensk som man får bli och säga att jag är riktigt nöjd med mina insatser och det jag åstakommit de sista dagara.. Jobbar ett rikitgt långpass nu med resa i jobbet, ett arbetspass igår på 15,5 timma och på 10,5 timmar idag. Är dock nöjd med jobbet och det jag åstakommit. Går dock inte in på exakt vad jag gjort här på bloggen, men trevligt och bra var det. Mycket på jobbet just nu, blir mycket att jobba, men det känns ändå hanterbart så det är härligt.

Fick även svar på en mördartenta på D-nivåkursen idag, blev godkänd så härligt. Är riktigt nöjd över mig själv. Vet ärligt talat inte om jag hade pallat att skirva om denna tenta. Nu är det lite kompellteringar kvar, sedan har jag 7,5 poäng till på avancerad nivå. Skirver jag sedan min d-uppsatsså har jag min magister examen, känns underbart. Nöjd med min insats här...

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela