Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

Dudhsagar

Publicerad 2010-03-09 12:45:17 i Allmänt,

Igar gick vi upp kl 6 pa morgonen. Strutade i morgonpromenaden som vi ananrs varit ganska flitihga med under tiden har pa Goa. Akte sedan ivag med taxi, akte i typ 1 timma, stannade vid en sunkig restaurang och skulle ata som skulle forestalla frukost, en sot bulloe med juice var vad de hade, men, men, at det i alla fall. Akte vidare en timma till. Kom fram till en liten by, bytte ut var taxi mot jeepar och akte vidare genom skogen i 9 km. Var dalig stenig vag som ibland gick genom vattnet, skakade och hoppade, men var en upplevelse det ocksa, och naturen utanfor fonstret var jattefin, sa vi skall inte klaga pa det.

Kom fram till en parkering, promenerade ivag mot fallet. Traffade pa en grupp nyfikna apro pa vgen som garna ville prata med oss, de var jattesota och valdigt sallskapssjuka. Vi promenerade vidare, sag fallet, stannande och tog kort, promenerade lite till over stock och sten och kom fram till sjalva fallet. Med sina 300 meter ar det Indiens nast storsta vattenfall. Var jattefint, manga passade aven pa att ta sig ett dopp dar.

Tankt sedan rida elefant, men da vi kollade upp priset for detta sa var det 1500 rs, lite for mycket for kin planbok, sa struntade i det. Men pa eftermiddagen da vi kom hem visade det sig att nagra ridit for 600 rs, sa var lite besviken dar, men, men.. Var en bra dag vid falolet, blir bilder pa det sedan nar ajg komme rtillbaka hem till Pune.

Nu idag har det varit sol och bad, battra pa brannan lite..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela