Heléne

En liten blogg som handlar om ingenting, utan mest om det jag för stunden har lust att skriva ned...

Framme

Publicerad 2010-01-25 16:02:00 i Allmänt,

Forsta inlagget fran Pune. Allt ar bra, varit ute pa stan idag med en insisk guide som visade oss affarer och olika platser, var intressant att se, men lite kaotiskt med all trafik. Vi kopte indiska klader som vi ar tvugna att anvanda vis studiebesoken, konstig har for vissa klader ar jattebilliga, andra dyra, men har inte fortsatt an vad det ar som avgor priset.
 
Resan hit gick bra, inte laskigt att flyga. Framme i london i ratt tid, sen vanta dar i 5 timmar, spelade fia med knuff sa kandes nastan som hemma:) Marke av terrorhotet lite, det var hard sakerhetskontroll och sen kom poliser med skyddsvastar och skarpladdat och gick genom stationen, men var ok. Sov nasatan inget pa planet, somnade en gang, men da kom vi in i daligt vader och blev vackta, var risk for turbulens, men hande ingenting, skadade lite nagra ganger, men ingen fara.
 
Bombay gick bra, kom en minibuss och lastade nagra vaskor pa taket, andra i, sen blev det en trang fard till Pune. Bussen var halvdalig i svenska matt, men fin har i indien. Vagarna ar ratt bra, men sjukt mycket trafik.
 
Lagenheten ar helt ok, inte vasterlandsk, men anda bra jamforelsevis...
 

Kommentarer

Postat av: Mitta

Publicerad 2010-01-26 08:46:47

Låter som Indien :) ha det bra och njut..va på din vakt med pengarna o bli inte lurad!! Kraam

Postat av: Susanne Gärtner

Publicerad 2010-01-26 12:26:06

Härligt att resan gick bra dit. Du ser det är inte farligt att flyga :) Jag hoppas du lägger upp bilder snart så man får se lite :) Sköt om dig. Många kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nellie86

Hej. Vad skoj att ni hittat in på min blogg. Här kan ni läsa om smått och stort, ditt och datt som händer i mitt liv...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela